X

Ücretsiz Stok Fotoğraf ve Video Siteleri

Photography hobby. Young stylish man standing on city street taking photos on camera concentrated

Pexels: Bu site ücretsiz, yüksek çözünürlüklü stok fotoğraf ve videolar sunmaktadır. Kullanım koşulları oldukça esnektir ve fotoğrafların çoğu Creative Commons Zero lisansı altında yayınlanmıştır, yani telif hakkı olmayan ve herhangi bir kısıtlama olmadan kullanılabilirler.

Unsplash: Bu site de ücretsiz yüksek çözünürlüklü stok fotoğraflar sunmaktadır ve kullanım koşulları oldukça esnektir. Fotoğrafların çoğu Creative Commons Zero lisansı altında yayınlanmıştır, yani telif hakkı olmayan ve herhangi bir kısıtlama olmadan kullanılabilirler.

Freepik: Bu site ücretsiz ve ücretli stok fotoğraf, vektör, ikon ve şablonlar sunmaktadır. Ücretsiz olanların bir kısmı Creative Commons lisansı altında yayınlanmıştır ve kullanım koşullarına uygun olarak kullanılabilirler.

Pixabay: Bu site ücretsiz yüksek çözünürlüklü stok fotoğraf, vektör, ikon ve ses dosyaları sunmaktadır. Fotoğrafların çoğu Creative Commons Zero lisansı altında yayınlanmıştır, yani telif hakkı olmayan ve herhangi bir kısıtlama olmadan kullanılabilirler.

Gratisography: Bu site ücretsiz, yüksek çözünürlüklü stok fotoğraf ve videolar sunmaktadır. Fotoğrafların çoğu Creative Commons Zero lisansı altında yayınlanmıştır, yani telif hakkı olmayan ve herhangi bir kısıtlama olmadan kullanılabilirler.

Life of Pix: Bu site ücretsiz yüksek çözünürlüklü stok fotoğraf ve videolar sunmaktadır. Fotoğrafların çoğu Creative Commons Zero lisansı altında yayınlanmıştır, yani telif hakkı olmayan ve herhangi bir kısıtlama olmadan kullanılabilirler.

Kaboompics: Bu site ücretsiz yüksek çözünürlüklü stok fotoğraf sunmaktadır. Fotoğrafların çoğu Creative Commons Zero lisansı altında yayınlanmıştır, yani telif hakkı olmayan ve herhangi bir kısıtlama olmadan kullanılabilirler.

StockSnap: Bu site ücretsiz yüksek çözünürlüklü stok fotoğraf sunmaktadır. Fotoğrafların çoğu Creative Commons Zero lisansı altında yayınlanmıştır, yani telif hakkı olmayan ve herhangi bir kısıtlama olmadan kullanılabilirler.

FoodiesFeed: Bu site ücretsiz yüksek çözünürlüklü yemek ve mutfakla ilgili stok fotoğraf sunmaktadır. Fotoğrafların çoğu Creative Commons Zero lisansı altında yayınlanmıştır, yani telif hakkı olmayan ve herhangi bir kısıtlama olmadan kullanılabilirler.

SplitShire: Bu site ücretsiz yüksek çözünürlüklü stok fotoğraf ve videolar sunmaktadır. Fotoğrafların çoğu Creative Commons Zero lisansı altında yayınlanmıştır, yani telif hakkı olmayan ve herhangi bir kısıtlama olmadan kullanılabilirler.

StockVault: Bu site ücretsiz yüksek çözünürlüklü stok fotoğraf, vektör, ikon ve şablonlar sunmaktadır. Fotoğrafların çoğu Creative Commons Zero lisansı altında yayınlanmıştir, yani telif hakkı olmayan ve herhangi bir kısıtlama olmadan kullanılabilirler.

Burst (by Shopify): Bu site, Shopify tarafından işletilen ücretsiz yüksek çözünürlüklü stok fotoğraf sunmaktadır. Fotoğrafların çoğu Creative Commons Zero lisansı altında yayınlanmıştır, yani telif hakkı olmayan ve herhangi bir kısıtlama olmadan kullanılabilirler.

NegativeSpace: Bu site ücretsiz yüksek çözünürlüklü stok fotoğraf sunmaktadır. Fotoğrafların çoğu Creative Commons Zero lisansı altında yayınlanmıştır, yani telif hakkı olmayan ve herhangi bir kısıtlama olmadan kullanılabilirler.

ISO Republic: Bu site ücretsiz yüksek çözünürlüklü stok fotoğraf sunmaktadır. Fotoğrafların çoğu Creative Commons Zero lisansı altında yayınlanmıştır, yani telif hakkı olmayan ve herhangi bir kısıtlama olmadan kullanılabilirler.

Good Free Photos: Bu site ücretsiz yüksek çözünürlüklü stok fotoğraf sunmaktadır. Fotoğrafların çoğu Creative Commons Zero lisansı altında yayınlanmıştır, yani telif hakkı olmayan ve herhangi bir kısıtlama olmadan kullanılabilirler.

Stock Up: Bu site ücretsiz yüksek çözünürlüklü stok fotoğraf sunmaktadır. Fotoğrafların çoğu Creative Commons Zero lisansı altında yayınlanmıştır, yani telif hakkı olmayan ve herhangi bir kısıtlama olmadan kullanılabilirler.

CC Search: Bu site Creative Commons lisanslı stok fotoğraf, video, müzik ve diğer türlerde içerikler sunmaktadır. Kullanım koşulları lisans tipine göre değişebilir, ancak ücretsiz olarak kullanılabilirler.

FOCA Stock: Bu site ücretsiz yüksek çözünürlüklü stok fotoğraf sunmaktadır. Fotoğrafların çoğu Creative Commons Zero lisansı altında yayınlanmıştır, yani telif hakkı olmayan ve herhangi bir kısıtlama olmadan kullanılabilirler.

Bu sitelerden bazıları ücretsiz olarak sunulan fotoğrafların kullanımı için bazı koşullar getirilebilir. Örneğin, bir site fotoğraflarının atıfta bulunulmasını isteyebilir veya fotoğrafın özel bir amaç için kullanılmamasını talep edebilir. Bu nedenle, her site için ayrı ayrı kullanım koşullarını okumanız ve uymamanız önerilir.

Bil ve Anla: